Houthakken en kloven op een makkelijke manier

agma-houtkloverHoutkloven op een veilige manier
Op een gezellige jaarmarkt in het oosten van Nederland kwam ik deze houtklover tegen. Nu heb ik zelf een aantal bomen en mensen weten dat ze bij mij ook altijd hout mogen komen brengen voor de kachel.

Met de kettingzaag maak ik daar mooie stukken van, maar dan komt het laatste klusje => het kloven. Dat is zwaar werk en met de zware kloofbijl ook gevaarlijk. Ik was dan ook aangenaam verrast om een makkelijke houtklover tegen te komen waarmee je alles snel en gemakkelijk kan kloven.

 

Makkelijk en snel hout kloven
Ja, ik heb hem zelf mogen uitproberen. En daar stond ik in mijn zondagse outfit midden tussen de mensen hout te kloven :-). En het kost geen kracht, is veilig en makkelijk. Ik heb er dus zelf nu ook eentje en ben er erg blij mee.

De houtklover is te koop bij Amazon.

Kijk zelf hoe eenvoudig houtkloven kan zijn:

Share

2 reacties op “Houthakken en kloven op een makkelijke manier

  1. Hallo,
    Ik heb hem uit Duitsland. Ik weet niet of deze ook in NL te verkrijgen is. Bestellen via het internet ging trouwens prima, zie de link in het artikel.
    Mvg,
    Petra

Reacties zijn gesloten.