Uitreiking van kookboek “natuurlijk elke dag echt eten”

Boekuitreiking Natuurlijk elke dag echt eten van Anne Marie ReuzenaarKookboek uitreiking
Van de zomer heb ik Anne Marie Reuzenaar ontmoet. Haar nieuwste kookboek zou spoedig uitkomen en zij wilde graag haar eerste exemplaar aan mij overhandigen. Ik vond het een hele eer om dat in ontvangst te mogen nemen.

Anne Marie had voor de gelegenheid een aantal van de gerechten uit het boek klaargemaakt en zo heb ik een aantal heerlijke en verrassende hapjes gegeten. Het lekkerste vond ik de Indiase wortelsoep waarin o.a. gember, wortel, kokosolie, komijn, koriander en quinoa waren verwerkt. Op de foto de officiële overhandiging van haar kookboek.

Bijzondere combinatieNatuurlijk echt eten
Het mooie aan het boek vind ik de bijzondere combinaties. Je merkt dat Anne Marie veel ervaring heeft zoals als kok maar ook als auteur, de recepten zijn verrassend met een goede beschrijving hoe je ze maakt.
Haar filosofie komt duidelijk naar voren: Echt eten komt niet uit de fabriek maar van een plant, struik, boom of dier. Het is vers, puur en onbewerkt.
Maar ze houdt zeker ook rekening met kinderen en de 5 P’s: patat, pannenkoek, poffertjes, pizza en pasta. Hoe ze dat doet? Lees het zelf in:

[bol_product_links block_id=”bol_543a95084fc04_selected-products” products=”9200000021970685″ name=”Natuurlijk elke dag echt eten” sub_id=”Natuurlijk elke dag echt eten” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”350″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Bestel het kookboek door op bovenstaande link te klikken. 

Nog wat meer info over het kookboek:
Auteur: Anne Marie Reuzenaar

  • Nederlands
  • 224 pagina’s
  • Kosmos Uitgevers
  • oktober 2014

Natuurlijk! Elke dag echt eten – Anne Marie Reuzenaar
In Natuurlijk! Elke dag echt eten, het nieuwe kookboek van Anne Marie Reuzenaar, laat ze zien wat gezond en écht eten is: vers, zelfgemaakt en liefst zonder suiker of kunstmatige toevoegingen. Het boek bevat meer dan 100 recepten vol superfood en behandelt feiten en fabels over voeding.

Heerlijke, gezonde recepten.
Dit kookboek staat vol heerlijke recepten voor een voedzaam ontbijt, een koolhydraatarme lunch, gezonde tussendoortjes en eenvoudige avondmaaltijden. Met ingrediënten als broccoli, avocado, noten en quinoa. Dit is geen dieet, maar een gezond eetpatroon voor het hele gezin!

Anne Marie Reuzenaar is orthomoleculair voedingsdeskundige en auteur van o.a. de bestsellers Zonder suiker, Het heden ik kookboek en Eet je fit.

Share