Gardening at Longmeadow, de tuin van Monthy Don

Gardening at LongmeadowIk ben een groot fan van Monthy Don en toen ik vandaag weer in zijn boek zat te bladeren viel mij op dat hij een grote inspiratie is voor de manier waarop ik mijn workshops geef. Zoals hij zelf zegt: “er is niet één manier van tuinieren maar je moet de manier kiezen die bij jou past”. En dat zeg ik ook altijd tegen de deelnemers van mijn moestuinworkshops. Tuinieren is voor veel mensen iets persoonlijks, net als voor mij. Het gevoel van iets creëren en laten groeien door jouw inspanningen kan heel bevredigend zijn. Na de lees verder laat ik Monthy aan het woord om het in zijn eigen woorden te vertellen.

 

Monthy’s boek is te koop bij bol.com

Gardening at Longmeadow van Monthy Don is te koop bij bol.com

 

Share

2 reacties op “Gardening at Longmeadow, de tuin van Monthy Don

  1. Beste Petra Kaak

    Zojuist kreeg ik de nieuwsbrief van het Cruydthof weer! Altijd zo inspirerend en dat kan ik gebruiken na mijn verhuizing. Je moet dan weer opstarten met allerlei tuindingen. Eerst oude tuin loslaten natuurlijk.

    Enfin, ik ‘mail’ voor iets anders. Graag zou ik je uitnodigen om mee te doen aan het Levenskunst Festival in Doorn. Hiervoor heb ik een mailadres nodig. Kun je me die mailen dan stuur ik de informatie.
    Met vriendelijke groeten, namens het Levenskunst Team,
    Nathalie van Iersel

Reacties zijn gesloten.